Is Photoshop duur? Alternatieven

Blog Is Photoshop duur? Alternatieven

Als je graag een mooie foto wil aanleveren, dan moet je eerst een mooie foto maken en dan is het nog tijd om hem te bewerken. De meeste mensen maken dan gebruik van Photoshop. Photoshop staat er om bekend dat je er op een fijne manier foto’s mee kunt bewerken. Maar het is ook wel logisch dat je er veel mee moet kunnen want je betaalt er ook wel wat voor. Sommige mensen vinden dat het gewoon veel te duur is en daarom gaan ze op zoek naar alternatieven. Dit hebben we ook gedaan voor jou en dan kun je zelf eens kijken wat er nog meer mogelijk is dan alleen maar Photoshop.

GIMP

GIMP, dit is een goed alternatief als je Photoshop te duur vindt. Je vindt in dit programma namelijk erg veel tools en het voordeel wat je hebt als je van GIMP gebruik maakt is dat er bijna dagelijks nieuwe dingen aan worden toegevoegd. Je betaalt er niets voor, dus je kunt er zelf ook kennis mee maken en misschien is dit wel jouw manier om een foto te bewerken en dat kost je niets!

Ashampoo Photo Optimizer

Ashampoo Photo Optimizer 2019 is ook een goed alternatief voor Photoshop. Wil je bijvoorbeeld erg veel foto’s bewerken maar heb je niet veel tijd? Dan is dit het ideale programma voor jou. Eenvoudig een foto of meerdere importeren, allemaal selecteren en dan in een handomdraai bewerken, zo heb je alles echt snel klaar.

Fotor

Als je denkt aan een alternatief voor Photoshop en je houdt van snelheid, dan is Fotor een goede optie. Eenvoudig een bewerking doen kan zo heel snel met een paar drukken op de knop, alleen kun je een foto niet op een speciaal gebied rechttrekken helaas. Bekijk daarom goed voor jezelf wat je nodig hebt, want met een paar drukken op de knop kun je een heel andere foto in beeld zien verschijnen.

Recente berichten