Films en series op Netflix

Blog Films en series op Netflix

Houd je van avonturenfilms, veel spanning en rampen? Dan hebben we iets wat je echt niet wil missen, namelijk The Midnight Sky. Als je Netflix hebt dan heb je het misschien al voorbij zien komen, maar anders is het goed om daar snel naar te kijken. Hierbij gaat namelijk de hele wereld onbewoonbaar worden door een enorme ramp. Eigenlijk zou niemand aan het lot kunnen ontsnappen, maar op dat moment zweven er nog astronauten in de ruimte. George Clooney speelt een wetenschappen en die wil naar de Noordpool. Zijn doel is om de astronauten te waarschuwen zodat ze niet terugkeren, maar of hem dat gaat lukken…? 

Bridgerton

Bij Bridgerton krijg je te maken met romantiek maar ook een historisch drama. Het is begonnen met een serie boeken, negen in totaal, geschreven door de acteur Julia Quinn. Alles draait om de weduwnaar mevrouw Bridgerton en haar acht kinderen. Het gaat over de levens en de zoektocht naar geluk en liefde. Ben je benieuwd? De moeite waard om deze serie op Netflix te bekijken.

We Can Be Heroes

We Can Be Heroes, misschien heb je er al van gehoord. Actie en comedy dat is waar het allemaal om draait bij deze film. Deze kun je uiteraard op Netflix kijken. Robert Rodriguez is regisseur van deze film. Het draait allemaal om een groep jonge superhelden en die moeten de wereld redden van de buitenaardse bedreiging.

 

Mercury 13

De documentaire genaamd Mercury 13 zorgt ervoor dat 13 heldinnen de verdiende credits krijgen waar ze recht op hebben voor hun bijdrage aan de ruimtevaart. In het jaar 1961 waren er strenge testen en toen is een kleine groep geschoolde vrouwelijke piloten gevraagd om een stap opzij te zetten. Mannen werden namelijk alleen geselecteerd voor een ruimtevlucht. Maar in deze documentaire zie je de rol van de 13 heldinnen. 

Recente berichten